logo

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg

De kaderopleiding medisch leiderschap helpt specialisten ouderengeneeskunde om hun positie als medisch leider te versterken. 
 
De kaderopleiding Medisch Leiderschap in hoofdlijnen
De kaderopleiding bestaat uit 20 cursusdagen verspreid over ruim anderhalf jaar. Het zijn 10 tweedaagse bijeenkomsten die telkens plaats vinden op een donderdag en vrijdag.

 

 

  • Deskundigheidsbevordering op het gebied van leiderschap en management
  • Trainen van uw persoonlijke kwaliteiten als leider
  • Projectmanagement
  • Docenten uit de top van het vakgebied
  • Mentorgroepen met een vaste begeleider
Voor wie?
U bent specialist ouderengeneeskunde met belangstelling voor organisatorische uitdagingen. U wilt graag zaken voor elkaar krijgen.
U zoekt mogelijkheden en uitdagingen om de ouderengeneeskunde optimaal te laten bijdragen aan goede zorg voor kwetsbare ouderen in uw werkomgeving. 
U bent vakgroep coördinator, eerste geneeskundige of hoe deze functie ook maar genoemd wordt in uw organisatie. Dat betekent dat u werkt en denkt op het snijvlak van behandeling en management. U praat met uw collega’s, maar ook met het management team, de Raad van Bestuur en u hebt contact met externe spelers, zoals de zorgverzekeraar of ketenzorg partners.
U zoekt een mogelijkheid om uw kennis en vaardigheden op dit punt te verdiepen en een netwerk met collega’s, in een vergelijkbare positie, op te bouwen. 
 
De aanmeldingsgegevens, de motivatiebrief en eventueel een selectiegesprek helpen de stafdocenten om een uitdagende en stimulerende cursistengroep samen te stellen. 
 
Praktische informatie
Startdatum uitgesteld!
Accreditatie 80 punten.
Kosten € 12.500,- (inclusief verblijfskosten in het conferentiehotel)
Locatie Kontakt der Kontinenten te Soesterberg
 
Download selectiecriteria
Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secretariaat GERION)

Contact


GERION
Tel 020-4448237
Email gerion@vumc.nl
Postadres
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Bezoekadres
De Boelelaan 1109 (OZW gebouw 9A-03)
1081 HV Amsterdam

Route

GERION op LinkedIn

De site van GERION maakt gebruikt van cookies. Meer informatie