logo

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg

Ben je basisarts en geïnteresseerd in het specialisme ouderengeneeskunde? Solliciteer dan nu naar  een opleidingsplek bij GERION.

Als specialist ouderengeneeskunde werk je met kwetsbare ouderen, vaak met complexe chronische aandoeningen of met dementie. Maar soms heb je ook te maken met jongere patiënten. Je werkplek is niet alleen in het verpleeghuis, maar ook in de GGZ, het hospice of eerstelijns zorg.

Wil je eerst wat meer informatie? Op de website www.ouderengeneeskunde.nu vind je alle informatie over het specialisme. Om zelf te ervaren hoe het is om te werken binnen de ouderengeneeskunde kun je ook bijvoorbeeld een dag meelopen met een specialist ouderengeneeskunde in opleiding. Hiervoor kun je je aanmelden via www.soon.nl

Wil je nu alvast solliciteren voor een opleidingsplek in maart 2019? Via de website van www.soon.nl kun je solliciteren. Aanmelden kan tot 11 november 2018.

Contact


GERION
Tel 020-4448237
Email gerion@vumc.nl
Postadres
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Bezoekadres
De Boelelaan 1109 (OZW gebouw 9A-03)
1081 HV Amsterdam

Route