020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

GRIP op probleemgedrag

Probleemgedrag bij dementie komt veel voor in zorginstellingen. Het gedrag is belastend voor zowel de persoon met dementie als de mensen in de omgeving. Het is bij probleemgedrag belangrijk om methodisch te werken en zo de oorzaak van het gedrag op te sporen en te behandelen. GRIP is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om probleemgedrag aan te pakken en het gebruik van psychofarmaca te verminderen.

Voor wie
Bij deze train-de-trainer cursus wordt u opgeleid tot lokale GRIP coördinator. U leert bij de train-de-trainer cursus hoe u in uw eigen instelling het zorgprogramma kan implementeren. Tijdens de cursus bespreken we uiteraard de inhoud van het zorgprogramma, maar ook het organiseren van trainingen voor uw team en het motiveren van collega’s komt aan bod. Na het volgen van de cursus kunt u direct aan de slag met de implementatie van GRIP.
Ook biedt GERION deze training incompany aan, is dit misschien voor uw instelling interessant? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees folder

Datum Dinsdag 17 maart en donderdag 16 april 2020
van 9.30 - 12.30 uur
Plaats GERION, OZW gebouw, De Boelelaan 1109 te Amsterdam
Kosten

Per team (3 personen) € 1150,- (extra persoon € 200,-)
Er is nog ruimte voor één team!

Aanmelden