logo

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg

Agenda

EMDR bij ouderen: 2 daagse cursus

Doel Betere herkenning van traumagerelateerde problematiek bij mensen op (hoge) leeftijd en adequaat kunnen toepassen van EMDR bij deze doelgroep, ook als er sprake is van fysieke problemen, cognitieve beperkingen of langdurig bestaande/complexe psychiatrische problematiek. Doelgroep Psychologen die hun therapeutische vaardigheden vaker en effectiever willen inzetten bij ouderen met traumagerelateerde problematiek, en die minimaal een door de VEN erkende basistraining EMDR hebben gevolgd. Leerdoelen De deelnemer: is in staat om signalen van PTSS en andere traumagerelateerde problematiek te herkennen bij ouderen en nader te onderzoeken is in staat om zodanig te communiceren en te werken aan vertrouwen, veiligheid en opbouw van een samenwerkingsrelatie dat de cliƫnt de behandeling aan durft te gaan kan waar nodig het behandelproces en het EMDR-protocol aanpassen aan de mogelijkheden van de persoon kan aan potentiele verwijzers en andere disciplines uitleggen hoe psychotrauma herkend en met EMDR behandeld kan worden.

Klik hier voor de folder

Datum vrijdag 28 september en 9 november 2018
Plaats GERION, OZW gebouw (8e etage), De Boelelaan 1109 te Amsterdam
Deelnemers Psychologen met minimaal door VEN erkende basistraining EMDR. DEZE CURSUS IS VOL, de volgende cursus staat gepland op 29 maart en 24 mei 2019!
Accreditatie Accreditatie is toegekend: VEN 12 punten, NIP-eerstelijns psychologen 15 punten en FGzPt 8 punten
Kosten 550 euro (inclusief, koffie/thee en lunch)

 

Contact


GERION
Tel 020-4448237
Email gerion@vumc.nl
Postadres
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Bezoekadres
De Boelelaan 1109 (OZW gebouw 9A-03)
1081 HV Amsterdam

Route