logo

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg

Agenda

Doe het zelf! Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie

Studio GRZ en GERION hebben samen een cursus ontwikkeld die GRZ-teams in staat stelt om ZELF als TEAM een REVALIDATIEKLIMAAT binnen de eigen instelling te creëren en te implementeren. De cursus is bedoeld voor multidisciplinaire GRZ-teams van geriatrische-revalidatie-afdelingen die vinden dat het nog beter kan. Dit GRZ-team bestaat uit een vijftal professionals (één specialist ouderengeneeskunde, één verpleegkundige/verzorgende, twee behandeldisciplines en een vijfde professional naar eigen keuze. Dit team vormt de verbindende schakel met de rest van het revalidatieteam en het management van de eigen instelling.
Uw GRZ-team ontwikkelt -in overleg met het management- uw projectplan op-maat en een implementatiestrategie. Hiermee zet u het Revalidatieklimaat in beweging.

Klik hier voor de folder

Datum 1 februari en 8 maart 2019 van 9.30 – 16.30
12 april en 7 juni 2019 van 9.30 - 12.30 uur
Plaats GERION, OZW gebouw, De Boelelaan 1109, Amsterdam
Beschikbare plaatsen 2 teams van maximaal 5 deelnemers.
Accreditatie

Toegekend voor ergotherapeuten, dietisten, oefentherapeuten, logopedisten, verpleegkundig specialisten en specialist ouderengeneeskunde: 18 punten
Toegekend voor Fysiotherapeuten voor het Kwaliteitsdeel: 30 punten
De overige deelnemers ontvangen een certificaat.

Kosten 4.375,- euro per GRZ team (max. 5 deelnemers)
Doelgroep De cursus is bedoeld voor multidisciplinaire GRZ-teams van geriatrische-revalidatie-afdelingen die vinden dat het nog beter kan. Dit GRZ team bestaat uit een vijftal professionals, waarvan tenminste een specialist ouderengeneeskunde, één (coördinerende) verpleegkundige / verzorgende en twee behandeldisciplines.

 

Aanmelden

Contact


GERION
Tel 020-4448237
Email gerion@vumc.nl
Postadres
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Bezoekadres
De Boelelaan 1109 (OZW gebouw 9A-03)
1081 HV Amsterdam

Route