GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Informatie Masterpsychologen

GERION GZ Opleiding info masterpsychologenBen je nieuwsgierig van aard?

Houd je van grenzen verleggen en nieuwe terreinen betreden?

Spreekt het je aan om tijdens de opleiding een nauwe samenwerking aan te gaan met je studiegenoten?

Is jouw antwoord ‘JA’, dan nodigen we je uit om kennis te nemen van de GZ-opleiding die in 2021 start bij GERION, verbonden aan het Amsterdam UMC, locatie VUmc.
GERION kent een lange traditie van opleiden en staat voor inspirerend en innovatief onderwijs gevoed vanuit de onderwijskunde, de klinische praktijk en de wetenschap. Ons doel is om - samen met de praktijkopleidingsinstellingen - psychologen zo op te leiden dat ze gaan beschikken over een rijk gevulde rugzak vol kennis en vaardigheden, die in tal van klinische situaties kan worden ingezet. Je positie bepalen en richting uitzetten: weten wat je doet, waarom en hoe. Ook in situaties die je nog niet eerder bent tegengekomen of bij nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen, die van invloed zijn op jouw werkveld.

Een GZ-opleiding die je toerust voor de toekomst en maakt dat je breed inzetbaar bent!

Voor wie

De GZ-opleiding is bedoeld voor masterpsychologen die werkzaam zijn bij een erkende praktijkinstelling of waarvan de praktijkinstelling bereid is erkenning aan te vragen.

Toelatingseisen

  • In het bezit zijn van een afgeronde doctoraal- of masteropleiding in de psychologie, de pedagogiek of de geestelijke gezondheidskunde
  • Een logoverklaring als bewijs dat de vooropleiding voldoet aan de eisen, die daaraan worden gesteld volgens het Besluit Gezondheidszorgpsycholoog.
  • Het hebben van een erkende praktijkopleidingsplaats.

Opleidingsplan