020 4448237


  • slide-1.jpg

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Erkenning GZ-opleiding voor GERION!

De aanvraag van GERION om de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog te mogen verzorgen is door het Ministerie van VWS gehonoreerd. Afgelopen week heeft het Ministerie dit bekend gemaakt. Dit besluit is mede gebaseerd op een positief advies van de Commissie Registratie en Toezicht (CRT) van de Federatie Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt).

Beoogd wordt een landelijk toegankelijke opleiding te zijn, gericht op de hele levensloop en passend bij het generalistische karakter van de BIG registratie gezondheidszorgpsycholoog. Het opleiden gaat plaatsvinden in nauwe samenwerking met praktijkinstellingen, waarbij begeleiders uit de praktijk structurele ondersteuning wordt geboden bij hun opleidingstaken. Leren in de praktijk en in de opleidingsgroep vormen samen een op elkaar afgestemd geheel. GERION biedt een efficiënt, op de persoon toegesneden opleidingstraject waarbij nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de reeds verworven vaardigheden van de deelnemer. Naar verwachting zal de eerste groep in januari 2021 van start gaan.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Henk Geertsema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.