020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

  • Home
  • Agenda
  • Doe het Zelf! Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie

Doe het Zelf! Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie

Bij het ontwikkelen van geriatrische revalidatie wordt regelmatig gesproken over een revalidatieklimaat, ook wel therapeutisch klimaat genoemd. Maar is het voor iedereen duidelijk wat daarmee wordt bedoeld, hoe je zo’n ‘klimaat’ op de afdeling creëert, en welke bijdrage er van alle betrokken disciplines wordt verwacht?

GERION en Studio GRZ slaan de handen ineen om samen met u op ontdekkingstocht te gaan om antwoorden te vinden voor uw organisatie.

Lees folder

Datum vrijdag 7 februari en 13 maart 2020 van 9.30 – 16.30 uur
vrijdagochtend 17 april en 26 juni 2020 van 9.30 - 12.30 uur
Plaats GERION, Gebouw OZW, De Boelelaan 1109, Amsterdam
Beschikbare plaatsen 6 teams
Doelgroep De cursus is bedoeld voor multidisciplinaire GRZ-teams van geriatrische-revalidatie-afdelingen die vinden dat het nog beter kan. Dit GRZ-team bestaat uit een vijftal professionals, waarvan ten minste één specialist ouderengeneeskunde, één (coördinerende) verpleegkundige/verzorgende en twee behandeldisciplines. 
Kosten €4.375,- euro per GRZ team (max. 5 deelnemers).
Accreditatie Ergotherapeuten, dietisten, logopedisten 26 punten. Verpleegkundig specialisten: 18 punten. Specialisten ouderengeneeskunde: 18 punten. Fysiotherapeuten voor het Kwaliteitsdeel: 30 punten.

Als u deze training incompany wilt volgen stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden