020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

  • Home
  • Nieuws
  • TRIAGE in de geriatrische revalidatiezorg

TRIAGE in de geriatrische revalidatiezorg

Kortdurende zorg voor kwetsbare ouderen beslaat in Nederland inmiddels een scala van zorg- en behandel-intensiteiten met allemaal toelatingsregels en diverse bekostigingen.
Dus moeten de vele betrokkenen uitzonderlijk goed met elkaar en met de patiënt communiceren.
Het maken van afspraken over de werkwijze helpt daarbij.

Triagetraining
In de regionaal georganiseerde triagetraining komen zoveel mogelijk spelers bij elkaar om te werken aan inhoudelijke consensus over triage.

Wat is passende zorg voor de betreffende patiënt?

Ook wordt er tijdens deze training een start gemaakt met het aanpakken van regionale knelpunten zoals een vaak gevoeld tekort aan WLZ-vervolgzorg en de ervaring dat er verschillend getrieerd wordt.

Belangstelling?

Wij kunnen deze training ook in uw regio (helpen) organiseren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Drs Aafke de Groot, specialist ouderengeneeskunde (Vivium Naarderheem) en docent & onderzoeker (afd. huisarts- & ouderengeneeskunde Amsterdam UMC, locatie VUmc)