020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Kaderopleiding psychogeriatrie

U bent specialist ouderengeneeskunde en inmiddels enige jaren werkzaam op het gebied van de psychogeriatrie. Intramuraal of extramuraal, vanuit een grote(re) of kleine(re) zorgorganisatie of in de geestelijke gezondheidszorg of wellicht vanuit een zelfstandige positie. U wordt gevraagd als inhoudelijk deskundige bij diagnostiek, complexe (gedrags)problematiek, vragen rondom vrijheidsbeperking, het opzetten van of meedraaien in een keten of bij kwaliteitsverbetering van bestaande projecten in uw eigen zorgorganisatie of regionale netwerk. U wilt uzelf hierin inhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen! 
Deze Kaderopleiding Psychogeriatrie kan bijdragen aan uw deskundigheid en vaardigheden, zowel bij cliëntgerichte aspecten, in het organiseren van de zorg, als ook door het aanleren van vaardigheden in consultatie en het geven van onderwijs.

De Kaderopleiding psychogeriatrie in hoofdlijnen
De Kaderopleiding bestaat uit 20 cursusdagen verspreid over ruim anderhalf jaar. Het zijn 10 tweedaagse bijeenkomsten die telkens plaats vinden op donderdag en vrijdag.

  • Deskundigheidsbevordering op het gebied van psychogeriatrie
  • Trainen van consultatieve vaardigheden
  • Trainen van onderwijsvaardigheden
  • Docenten uit de top van het vakgebied
  • Mentorgroepen met een vaste begeleider

Op basis van de aanmeldingsgegevens en de motivatiebrief wordt bepaald of u direct wordt toegelaten, wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek of wordt afgewezen.

Praktische informatie
 

Start opleiding september 2020
Accreditatie 80 punten
Locatie Conferentiehotel Dennenheul te Ermelo

Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.