020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Profielopleiding ouderenpsycholoog

Werkt u als gezondheidszorgpsycholoog met ouderen en wilt u uw expertise op het gebied van ouderen uitbreiden en actualiseren? Schrijf u dan in voor de Profielopleiding Ouderenpsycholoog. Wie de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog heeft afgerond of switcht vanuit een andere setting naar de ouderenzorg, vindt in deze profielopleiding de aanvullende expertise en verdieping die nodig is in de hulpverlening aan ouderen. Reeds ervaren psychologen in de ouderenzorg krijgen door deze opleiding nieuwe inspiratie, meer werkplezier en ‘power’.

De Profielopleiding ouderenpsycholoog wordt aangeboden door GERION/VUmc in samenwerking met RINO Amsterdam en is voor gezondheidszorgpsychologen (of psychologen met vergelijkbare registratie of competentieniveau). Het cursorisch deel bestaat uit twee dagen onderwijs per maand in Amsterdam op aaneengesloten dagen (vrijdag en zaterdag), verspreid over anderhalf jaar. Supervisie vormt een integraal onderdeel van het opleidingstraject. De opleiding nodigt uit om kritisch te reflecteren op het eigen handelen in het licht van recente vakinhoudelijke, wetenschappelijke, beroepsethische en maatschappelijke ontwikkelingen.

De volgende opleidingsgroep gaat in september 2020 van start.
De opleidingskosten bedragen € 8.250,- per deelnemer. Supervisie en toegang tot de universiteitsbibliotheek zijn inbegrepen. Dit bedrag is in termijnen te betalen.

Relevant voor klinisch (neuro)psychologen en orthopedagoog generalisten NVO: de opleiding is geaccrediteerd in het kader van de herregistratieregeling klinisch (neuro)psycholoog BIG, en levert 185 punten op.

Informatie en aanmelding via RINO
Klik hier voor het Opleidingsplan 2019 & 2020

Organisatie GERION/VUmc in samenwerking met RINO Amsterdam
Hoofdopleiders Marja Vink en Saskia Teunisse
Contact Marjan van Rhoon, coördinatie RINO Amsterdam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor inhoudelijke toelichting kunt u contact opnemen met Marja Vink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Saskia Teunisse, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 020-4448237