020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Nieuwe opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog!

Bedoeld voor masterpsychologen, die nieuwsgierig zijn en bereid de eigen grenzen te verleggen als mens en als professional. Stevig in je schoenen komen te staan als professional, opgewassen tegen toekomstige uitdagingen in het klinische veld, dat is ons doel. Onderweg uitgedaagd worden tot klimmen en dalen, en ook: genieten van de uitzichten en het veranderende landschap. Steeds geleid door passievolle gidsen, die rekening houden met eerder verworven kennis en vaardigheden.

GERION GZopleidingBedoeld voor praktijkinstellingen die plezier hebben in opleiden. Die graag samen met het opleidingsinstituut optrekken om een passende route uit te zetten, die bijdraagt aan een rijk gevulde rugzak van de masterpsycholoog.

GERION/Amsterdam UMC, locatie VUmc, is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aangewezen om een opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog aan te bieden. Dit is een landelijk toegankelijke opleiding, gericht op de hele levensloop en passend bij het generalistische karakter van de BIG-registratie gezondheidszorgpsycholoog. Begeleiders uit de praktijk wordt structurele ondersteuning geboden bij hun opleidingstaken. Leren in de praktijk en in de opleidingsgroep vormen samen een op elkaar afgestemd geheel. GERION biedt een efficiënt, op de persoon toegesneden opleidingstraject waarbij nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de reeds verworven competenties van de deelnemer. De eerste groep gaat in januari 2021 van start.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Henk Geertsema, hoofd nascholing GERION: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Saskia Teunisse, waarnemend hoofdopleider GZ-opleiding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.