logo

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg

De Kaderopleiding Geriatrische revalidatie biedt de gelegenheid de medische begeleiding van het revalidatieproces bij de kwetsbare oudere te herijken en te verdiepen. De methodiek van een multidisciplinaire revalidatiebehandeling, de regievoering en de begeleiding naar ontslag vormen de basis van de opleiding. Ambulante vormen van revalidatie en het opzetten van revalidatiezorg in ketenverband zijn eveneens onderdeel van de opleiding.

De Kaderopleiding Geriatrische revalidatie in hoofdlijnen
De Kaderopleiding bestaat uit 20 cursusdagen verspreid over ruim anderhalf jaar. Het zijn 10 tweedaagse bijeenkomsten die telkens plaats vinden op donderdag en vrijdag.

  • Deskundigheidsbevordering op het gebied van revalidatiezorg
  • Trainen van consultatieve vaardigheden
  • Trainen van onderwijsvaardigheden
  • Docenten uit de top van het vakgebied
  • Mentorgroepen met een vaste begeleider

Voor wie?

  • U bent ten minste 3 jaar werkzaam als specialist ouderengeneeskunde, waarvan minimaal het laatste jaar in de geriatrische revalidatie.
  • U bent ten tijde van de opleiding actief werkzaam binnen de geriatrische revalidatie (minimaal 16 uur per week).

Praktische informatie

De huidige kaderopleiding geriatrische revalidatie zal in november 2018 worden afgerond. Naar verwachting start de volgende opleiding geriatrische revalidatie in voorjaar 2019. Het is niet mogelijk om u hiervoor al aan te melden.

Het aanmeldingsformulier en het opleidingsplan komen najaar 2018 op de website. Toelating geschiedt op basis van geschiktheid, niet op volgorde van aanmelding. Er wordt geen wachtlijst gehanteerd!

Startdatum

Maart 2019

Accreditatie 80 punten

 

Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact


GERION
Tel 020-4448237
Email gerion@vumc.nl
Postadres
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Bezoekadres
De Boelelaan 1109 (OZW gebouw 9A-03)
1081 HV Amsterdam

Route