logo

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg

Wanneer u als specialist ouderengeneeskunde niet meer werkzaam bent binnen uw specialisme, dan zult u na verloop van tijd uit het register van specialisten ouderengeneeskunde worden geschreven. Hiermee verliest u de titel van specialist ouderengeneeskunde.

Het is mogelijk om opnieuw te worden ingeschreven in het register, echter, hiervoor dient u een deel van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde opnieuw te volgen.
U wordt in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een scholingsprogramma dat op uw individuele situatie is afgestemd. De samenstelling van het scholingsprogramma is afhankelijk van uw kennis en ervaring.

De duur van het programma bedraagt één jaar voltijds of evenredig langer in deeltijd. Deze periode kan op voorstel van het hoofd van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde worden bekort of verlengd . Voor meer informatie omtrent herintreding mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Contact


GERION
Tel 020-4448237
Email gerion@vumc.nl
Postadres
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Bezoekadres
De Boelelaan 1109 (OZW gebouw 9A-03)
1081 HV Amsterdam

Route