GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Coaching, supervisie en intervisie

Wilt u effectiever worden in de samenwerking en communicatie of vraagt u zich af wat u kunt veranderen om meer werkplezier en minder stress te ervaren? Wilt u uw leiderschapsvaardigheden verbeteren? Heeft u vragen op het gebied van timemanagement, balans werk-privé of werkdruk? Zoekt u in het kader van uw professionele ontwikkeling of in het kader van de opleiding tot gz-psycholoog naar een supervisor? Bent u op zoek naar een extern begeleider voor een intervisiegroep?

GERION biedt allerlei vormen van begeleiding aan professionals in de ouderenzorg. We hebben verschillende psychologen en artsen die (gecertificeerd) supervisor en/of coach zijn en het werkveld goed kennen. We hebben ruime kennis en ervaring in het geven van supervisie en coaching, begeleide intervisie en teamcoaching aan onder andere (gz-)psychologen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen in opleiding tot specialist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Anne de Wit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.