020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Coronavirus Covid-19

Update 25 maart 2020

De maatregelen om verspreiding van COVID-19 te verminderen/vertragen betekenen dat medewerkers van GERION thuis werken voorlopig. 

Alle fysieke scholingen van GERION zijn voor een langere periode geannuleerd. Per cursus en opleiding wordt gekeken hoe niet gevolgde cursusdagen alsnog ingevuld kunnen worden. Voor onvoorziene problemen die de huidige situatie kan veroorzaken, zal naar passende oplossingen per individu gezocht worden. 

Wij verzoeken u uw eventuele vragen te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en een telefoonnummer in de mail te vermelden als u telefonisch overleg wenst. Bij bellen van het algemene telefoonnummer van GERION krijgt u eveneens het verzoek de vraag te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en een telefoonnummer te vermelden als u telefonisch overleg wenst.

We zullen op deze website nieuwe ontwikkelingen en updates bekend maken.