Adres

De Boelelaan 1109, Amsterdam

Telefoon

Over Gerion

GERION  is een onderdeel van de afdeling ouderengeneeskunde van het Amsterdam UMC.

Onze missie

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg.

Ons doel is professionals op te leiden die proactieve, probleemgeoriënteerde en persoonsgerichte zorg bieden aan kwetsbare ouderen met multimorbiditeit en functiebeperkingen. 

Op deze wijze wil GERION bijdragen aan een optimale functionele autonomie en kwaliteit van leven van de oudere patiënt met complexe zorgvragen.

Onze taken

GERION verzorgt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, kaderopleidingen voor specialisten ouderengeneeskunde (geriatrische revalidatie, psychogeriatrie en palliatieve zorg), de profielopleiding ouderenpsycholoog, GZ-opleiding en de opleiding tot casemanager dementie. Daarnaast biedt GERION kortere na- en bijscholingscursussen voor universitair en HBO opgeleide professionals in de ouderenzorg.

Waar wil je meer over weten?

Contact

Hoe is Gerion te bereiken per telefoon, email en post?

Bereikbaarheid

Hoe kom je bij Gerion met het OV en parkeren?

Samenwerkingen

Met welke partijen werken wij samen?

Hoe zijn wij te bereiken?

Bereikbaarheid Gerion

Openbaar vervoer

GERION is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Maak gebruik van 9292 voor de juiste route.

Routebeschrijving

GERION is vanuit alle richtingen via de ringweg A10 om Amsterdam bereikbaar.

Volg de rondweg tot de afslag S108-Buitenveldert/Oud Zuid/Olympisch stadion. Aan het eind van de afrit sla je linksaf (Amstelveenseweg); na 200 meter sla je, bij Amsterdam UMC, locatie VUmc, weer linksaf (De Boelelaan).

Na 200 meter vind je aan je rechterhand het OZW-gebouw. Dit is een rood gebouw met hoge ramen.

Parkeren

De parkeermogelijkheden rond het OZW-gebouw zijn beperkt. We adviseren zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Als je met de auto naar GERION komt, raden we aan extra tijd te nemen voor het parkeren. In de woonwijken van Buitenveldert Noord kan er maximaal drie uur achter elkaar geparkeerd worden. Na deze termijn is het twee uur lang niet mogelijk om voor hetzelfde kenteken parkeergeld te betalen via de automaat of mobiele telefoon. Dagkaarten zijn voor die buurten ook niet meer te koop.

Er zijn een aantal parkeergarages in de omgeving:

  • P1 VUmc: onder het nieuwe GGZ/Spoedeisende Hulp gebouw, ingang Amstelveenseweg.
  • P2 VUmc: onder het ACTA gebouw, ingang Gustav Mahlerlaan 3004.
  • P3: VU campus: ingang Van der Boechorststraat 5a.

Meer informatie over parkeerplaatsen en de parkeervoorzieningen van VU-VUmc, zijn te vinden op www.parkerenbijvu.nl en www.amsterdamumc.nl.