Adres

De Boelelaan 1109, Amsterdam

Telefoon

Over de cursus

In samenwerking met het Korsakov Kenniscentrum bieden wij een verdiepende multidisciplinaire scholing aan voor medici, verpleegkundig specialisten en psychologen die werkzaam zijn op het gebied van Korsakov.

In deze vijfdaagse scholing wordt aandacht besteed aan diverse onderwerpen aangaande de zorg en behandeling van mensen met het syndroom van Korsakov zoals psychofarmaca, ethiek, coaching van de zorgteams en verslavingsproblematiek.

De nieuwste (wetenschappelijke) inzichten over deze aandoening komen aan bod evenals de aandachtspunten voor behandeling en begeleiding vanuit het multidisciplinair werken en de zorg binnen de zorgketen.

Doelgroep

Specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants en (klinisch)/(GZ)-psychologen werkzaam in de Korsakov-zorg.

Praktische informatie

Donderdag 12 september, 3 oktober, 14 november, 5 december 2024 en 23 januari 2025

Fletcher Hotel De Wipselberg-Veluwe te Beekbergen

Nienke Snitjer en Gerrie Oosterhagen-van den Bos

€1500,-. Bij aanmelding vóór 1 augustus 2024 betaalt men €1425,-. Leden van het Korsakov Kenniscentrum krijgen € 100,- korting

Verenso: 30 punten. FGzPt, NAPA en VS wordt aangevraagd

Aanmelden voor de cursus

Aanmelden voor de cursus is mogelijk. Onze collega Ineke vertelt je graag meer.

Andere cursussen

Over Gerion

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg.

Ons doel is professionals op te leiden die proactieve, probleemgeoriënteerde en persoonsgerichte zorg bieden aan kwetsbare ouderen met multimorbiditeit en functiebeperkingen. 

Meer informatie over deze cursus?

Vraag een brochure op

Ons secretariaat stuurt je graag vrijblijvend een brochure met inhoudelijke informatie.

Ontvang meer informatie