020 4448237

  GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg  

Kaderopleiding geriatrische revalidatie

U bent specialist ouderengeneeskunde en inmiddels enige jaren werkzaam op het gebied van de geriatrische revalidatie. De Kaderopleiding geriatrische revalidatie biedt de gelegenheid de medische begeleiding van het revalidatieproces bij de kwetsbare oudere te herijken en te verdiepen. De methodiek van een multidisciplinaire revalidatiebehandeling, de regievoering en de begeleiding naar ontslag vormen de basis van de opleiding.
Ambulante vormen van revalidatie en het opzetten van revalidatiezorg in ketenverband zijn eveneens onderdeel van de opleiding. U wilt uzelf hierin inhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen. Deze Kaderopleiding geriatrische revalidatie kan bijdragen aan uw deskundigheid en vaardigheden, zowel bij cliëntgerichte aspecten, in het organiseren van de zorg, als ook door het aanleren van vaardigheden in consultatie en het geven van onderwijs.

De Kaderopleiding geriatrische revalidatie in hoofdlijnen
De Kaderopleiding bestaat uit 20 cursusdagen verspreid over ruim anderhalf jaar. Het zijn 10 tweedaagse bijeenkomsten die telkens plaats vinden op donderdag en vrijdag.

  • Deskundigheidsbevordering op het gebied van revalidatiezorg
  • Trainen van consultatieve vaardigheden
  • Trainen van onderwijsvaardigheden
  • Docenten uit de top van het vakgebied
  • Mentorgroepen met een vaste begeleider

Praktische informatie
Op basis van de aanmeldingsgegevens en de motivatiebrief wordt bepaald of u direct wordt toegelaten, wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek of wordt afgewezen.
In het najaar van 2020 komt de informatie over de eerstvolgende Kaderopleiding geriatrische revalidatie op de website. 

Start opleiding maart 2021
Accreditatie 80 punten

Opleidingsplan 2019 ‐ 2020

Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.