Adres

De Boelelaan 1109, Amsterdam

Telefoon

Opleiding Specialisme Ouderengeneeskunde

Ouderengeneeskunde als 2e carrière

Uniek traject voor medisch specialisten met werkervaring

De vijf opleidingsinstituten zijn in 1 maart 2023 met een verkort opleidingstraject voor artsen met een afgeronde medische vervolgopleiding gestart.

Dit is een uniek traject voor medisch specialisten met werkervaring om een carrièreswitch te maken. Ook deze artsen worden opgeleid tot hooggekwalificeerde specialisten ouderengeneeskunde en dat op basis van hun eerder verworven competenties.

Verkort onderwijsprogramma

Het onderwijsprogramma is een op maat ingericht traject, waarbij bij elke arts specifiek wordt gekeken welk onderwijs en stages nog nodig zijn om opgeleid te worden tot een volwaardige specialist ouderengeneeskunde. 

SOON is samen met de opleidingsinstituten bezig met het samenstellen van het verkorte onderwijsprogramma voor deze groep aios. In het traject wordt de basisfase verkort naar een half jaar, waarbij de scholingsdagen maximaal één keer per week plaatsvinden in Utrecht of online. 

De verdiepingsfase wordt verkort naar één jaar, aansluitend bij het individuele leertraject van de aios. De scholingsdagen vinden maximaal één keer per week plaats bij het eigen opleidingsinstituut.

Solliciteren

Vragen of meer informatie?

Siham Mouhcine

Siham Mouhcine

Siham vertelt je graag meer over dit unieke traject Ouderengeneeskunde

Stuur Siham een email